logo
ABOUT US

De firma 4-Stroke Bike Centre is eigenlijk in 1984 ontstaan uit een Hilversumse hobby. Na 12 jaar werd de naam Honda Centre Rouveen bedacht in 1996. Maar daar protesteerde Honda tegen, die vond dat wij hun eigen naam niet mochten gebruiken.
winkel 4-Stroke Bike CentreIn december 1997 werd het bedrijf officieel opgericht onder de naam 4-Stroke Bike Centre, welke in januari 1998 haar deuren opende voor publiek (zie foto). De activiteiten vonden al sinds 1992 plaats in Rouveen tussen Meppel en Zwolle, de jaren daarvoor waren in Hilversum, het destijdse Honda mekka. Helaas zijn de meeste hobbyisten met pensioen zo lijkt het, want de harde kern berijders wordt steeds kleiner.


DAAR WILLEN WIJ VERANDERING IN BRENGEN!!

Org nieuw c-tje in huis verzamelingIn bijna alle landen van de wereld werden en worden Honda's geleverd, en de c-50 (zie foto) is nog altijd het meest bereden voertuig ter wereld. alleen in Nederland begrijpt men nog steeds niet dat deze voertuigen, naast hun grote oplage ook het goedkoopste rijden (€ 35,-- verzekering per jaar, gemiddeld verbruik 1:40 tot 1:100). Bovendien kun je schakelen en heb je veel bekijks. Ook voor het milieu valt wat te zeggen: normaal loodvrij of super (beide is mogelijk als brandstof) is nog altijd milieuvriendelijker dan mix voor een 2-ta… brommer (lees: fiets met hulpmotor) ik kan het haast niet uitspreken….

4-Stroke Bike Centre verkoopt complete Honda bromfietsen en lichte Honda motoren (voornamelijk import van oude modellen uit het buitenland), zolang het maar oud is en er een Honda 4-takt motor onder hangt.

Lekker sleutelenDaarnaast repareren wij ze ook (perfecte blokrevisies zie foto) naast tuning (hoe hard wil je eigenlijk?), racen en ombouw-projecten. Je kunt jouw eigen Honda bij ons laten maken/bestellen of hem zelf bouwen.

Nog steeds is het mogelijk om een nieuwe Honda 4-takt aan te schaffen, momenteel is in Nederland de Singa leverbaar, dat is een (NL gekeurde!!) bromfiets die onder licentie nagebouwd is van de Honda Monkey Z50J. Dit is dus niet een echte Honda maar hij lijkt sprekend. In de toekomst willen wij toch ook andere nieuwe modellen importeren maar dat is afhankelijk van 'the return of the strokers' (lees: jongens en meiden die een Honda 4-takt brommer gewoon stoer vinden en ook anderen aansteken om er één (of meer) aan te schaffen) Als er straks genoeg van rijden, zoals in andere landen, dan komen die nieuwe modellen vanzelf (bijvoorbeeld de little cub uit de foto gallery models: BEESTACHTIG MOOI!) Daarnaast moet ook Den Haag een duit in het zakje doen en eindelijk de bromfietswetgeving aanpassen net zoals in de rest van Europa.

Bergen 2e hands delenNaast de complete modellen verkopen wij ook de onderdelen nieuw en gebruikt. 2e Hands is er heel veel uit voorraad leverbaar (zie foto), evenals nieuw: bijna alles is leverbaar. Met onze snelle bezorg-service heb jij jouw spullen zo in huis en kun je weer rijden.

Je kunt ook een e-mail sturen met jouw wensen of even bellen en wij sturen het (al dan niet onder rembours) naar jou toe!


Uitgebrande SS-50Tot slot worden door ons ook schade taxaties (zie foto) uitgevoerd, waarbij een pro-forma rapport wordt opgesteld t.b.v. de verzekeringsmaatschappij.

van links naar rechts: Coos, Johannes, PimUiteraard kun je voor vragen of opmerkingen altijd even bellen of e-mailen, misschien kunnen wij iets voor je betekenen. Je kunt natuurlijk ook even langskomen in de winkel (zie foto) dat praat een stuk makkelijker.

Adresgegevens
Oude rijksweg 111
7951 EB Staphorst
+31(0)522-291732
06-51 11 11 38
+31(0)522-465939

Routebeschrijving download

Openingstijden
ma,di op afspraak
wo 9.30-17.30
do 9.30-21.00
vr 9.30-17.30
za 9.30-16.30
zondag gesloten 
   
;
Pagina's