logo
Shop

4-SBC biedt een enorm assortiment van meer dan 5000 verschillende onderdelen en accessoires, nieuw en tweedehands, origineel of imitatie, leverbaar per post of op te halen bij de winkel. En om het u nog gemakkelijker te maken, kunt u de bestelling gewoon per e-mail doorgeven en krijgt u er gratis advies van de vakman bij!

Hoe te bestellen/vrijblijvende offerte aan te vragen?
1. Stuur ons een e-mail (info@4-strokebikecentre.nl) met daarin

 • een opsomming van de spullen waar je interesse in hebt
 • of je het nieuw en/of tweedehands, origineel en/of imitatie wilt hebben
 • voor welk merk, type en bouwjaar bromfiets of motor je het wilt gebruiken en eventuele andere relevante informatie die je kwijt wilt inzake hetgeen je zoekt
 • eventuele vragen en verzoeken die je hebt omtrent de bestelling
 • adres gegevens indien je de onderdelen opgestuurd wilt hebben
2. 4-SBC stuurt je dan zsm een vrijblijvende offerte retour met daarin een duidelijk overzicht van te leveren goederen en prijzen, levertijd, leveringskosten, eventuele garanties en advies over de toepassingsmogelijkheden/montage van het geleverde met betrekking tot jouw bromfiets of motor. Desgewenst kunnen er ook foto’s worden meegestuurd.

3. Als je tevreden bent met het aanbod, bevestig de bestelling dan per e-mail, geef je contact/adresgegevens door en maak het bedrag over naar het genoemde rekeningnummer. Vervolgens wordt de bestelling zsm voor je klaar gemaakt. Zodra het pakket is verzonden of klaar gezet om opgehaald te worden, informeren we je hierover naar wens via e-mail en/of telefoon.

winkel 4-Stroke Bike Centre

Waarom geen webshop?
We zijn gestopt met de online webshop simpelweg omdat het in de praktijk vaak niet handig bleek voor onze klanten en voor onszelf. Het kwam regelmatig voor dat mensen onderdelen bestelden die bijvoorbeeld bij ontvangst toch niet bleken te passen bij de bromfiets of motor of die niet het probleem bleken te kunnen oplossen waarvoor ze waren aangeschaft. Ook kwamen soms mensen terug van hun aanschaf van imitatieonderdelen omdat bij nader inzien originele onderdelen toch een stuk degelijker blijken te zijn als je ze live ziet. Daarnaast is het moeilijk onderdelen te vergelijken als je niet weet waar je precies op moet letten en welke opties er zijn. Kortom: met een gedegen advies van een vakman kom je een heel stuk verder en krijg je zeker waar voor je geld. Juist qua vakmanschap, betrouwbaarheid en service onderscheidt 4-SBC zich in positieve zin van veel andere aanbieders op 4-takt gebied. Onze werkwijze leidt tot grotere klanttevredenheid en daar zijn we trots op:

 • het is niet meer werk maar vaak zelfs minder werk om een e-mail te sturen dan een artikel te zoeken en te bestellen via een webshop.
 • door het advies dat je krijgt minimaliseer je de kans op een miskoop of extra kosten van retour zenden.
 • 4-SBC kan met de informatie die ze van klanten krijgt net dat beetje extra bieden, bijvoorbeeld door het geven van montagetips afgestemd op het merk en type bromfiets of motor dat je hebt.

Algemene kosten levering en voorwaarden

Kosten verzending

Nederland:
Zelf afhalen: gratis.
pakket: € 8,-- inclusief verpakken per pakket t/m 10 kg. € 16,-- per pakket t/m 30 kg. De zending is standaard verzekerd tot € 500,-
Brievenbus post (wat door brievenbus past en max 2 kg) € 1,-- tot € 5,-- per bolletjes envelop.

Buitenland: vraag vrijblijvend informatie aan.
LET OP: brievenbus post is op uw eigen risico. Wij vergoeden geen beschadigde of zoekgeraakte producten!
Betaalgegevens voor buitenland:

 • Vermeld duidelijk uw adres in aanvraag, u ontvangt van ons de BIC, IBAN en andere relevante gegevens voor verwerking van uw aanvraag.

Order afhandeling:

 • Onze shop berekent automatisch het totale gewicht van uw bestelling en maakt zo nodig meerdere pakketten van uw bestelling.
 • Orders worden verwerkt van maandag t/m vrijdag.
 • Bestellingen die voor 12:00 uur binnen en betaald zijn, worden dezelfde dag nog verwerkt.
 • Komt uw order of betaling op vrijdag na 12:00 uur binnen, dan zal de order de 1e werkdag daarna verwerkt worden.

Adresgegevens
Oude rijksweg 111
7951 EB Staphorst
+31(0)522-291732
06-51 11 11 38
+31(0)522-465939

Routebeschrijving download

Openingstijden
ma,di op afspraak
wo 9.30-17.30
do 9.30-21.00
vr 9.30-17.30
za 9.30-16.30
zondag gesloten 
   
;
Pagina's