logo
  rot spatbord....
rot spatbord....

speciale tie-rip spatbord bevestiging zoals het (niet) hoort.... ziet er lekker stevig uit !! .... fijn als het losgaat en je vliegt over de kop, gaaf man !!.... mooie velg? oh, dat is het andere wiel.... mooie lekke voorpoot ook !!, voor speciale demping.... ook mooi: een origineel ss-spatbord zwart kliederen, stoer !

 
  rotte steps (alweer?)....
rotte steps (alweer?)....

achter uiteraard hetzelfde probleem.... speciale verticale stepjes voor vriendin of andere bijrijder met mega-O-benen..... mooie velg?.....mooie (roest)-bruine ketting ook ! goed gesmeerd 'loopt' het best....

 
  rotte buddy....
rotte buddy....

buddy met haken, goed voor je nette broek, vindt moeder vast fijn al die scheuren erin !!.... hé, zit nog zwartgekliederd helmslot op... zal wel geen sleutel meer van zijn....

 
  rotte steps.....
rotte steps.....

speciale gare stepjes en dito schakelpookje, voor vergroeide of mismaakte voeten.... handig zo'n draaiende as die je broekspijp kan grijpen !!..... swingarm-as verkeerd om, maar dat is een detail.

 
  rotte ss......
rotte ss......

het volgende gedeelte t/m foto 37 gaat over rotte onderdelen op een 4-taktje (de eigenaar is dus géén honda goeroe...).... dit zien we helaas heel vaak, jammer.....

 
  perfect !!
perfect !!

conclusie: ook voor mensen die (zeer) klein van stuk zijn is er moois te verzinnen, dan te bedenken dat ik met 1,85 meter heel relaxed op deze brommer kon rijden....(voor de verbouwing dan...)

 
  eerste ritje...
eerste ritje...

eerste ritje, voortaan rijdt Arnold van P. op dit unieke voertuig (en met 30 kg eigengewicht ga je best hard....) hij is er in ieder geval heel blij mee !! en wij uiteraard ook dat het goed gelukt is.

 
  stoer !!
stoer !!

dat ziet er bruut uit, ineens is 't voertuig ook niet meer zo klein, meer een motor !!

 
  had ik dat geweten...
had ik dat geweten...

ok, komt ie een jaar later, en toen hadden we dus een cz-100, past in één keer !! had een hoop werk gescheelt, maar dan had ie geen startmotor en deze is ook duurder.... maar dat had honda toch maar mooi bedacht in 1962 voor het ''kleine'' publiek !!

 
  mooi 2
mooi 2

inmiddels is tie wat veranderd (december 2001) zie ook bij de 'movies' de tank is inmiddels special paint met vlammen, bijzonder mooi !!

 
Adresgegevens
Oude rijksweg 111
7951 EB Staphorst
+31(0)522-291732
06-51 11 11 38
+31(0)522-465939

Routebeschrijving download

Openingstijden
ma,di op afspraak
wo 9.30-17.30
do 9.30-21.00
vr 9.30-17.30
za 9.30-16.30
zondag gesloten 
   
;
Pagina's 12345678910