logo
  bobbejaan 40
bobbejaan  40

laatste dan, nog een dax, maar zwarte spatborden (die zijn nagemaakt in orgi carbon !!), cilinderkop en stuurplaat, ook mooi, veel speelse items erop in galvanisch rood aluminium, dik carbje, dikke pijp, handkoppeling (of course...), oud model frame, met nieuw type stickers, hele dikke achterbrug !! rode schoks achter best leuk

 
  bobbejaan 39
bobbejaan  39

mooie dax, heeeeej !! nl dax (gele stickers op het voorspatbord !!) en dan weet mijn datahoofd ook nog te vertellen dat ie van dhr g brongers is uit asperen.... AB23 uitvoering orgi nieuw type, nette uitlaat, naughty beugel (nu wel home made...), pakjes drager is handig maar wel een beetje hollands, 20mm carb ??, zal wel 70cc opzitten, die handvatten zijn niet orgi maar wel leuk en volgens mij zijn die knippers in chroom ook meerprijs maar wel mooi, orgi is denk ik mat zwart..... chroom velgen, michelin slick bandjes, rode ster in de naaf ook speels, helemaal af !!

 
  bobbejaan 38
bobbejaan  38

heel mooi verchroomd carter op deze orgi kleur candy-rood dax (wel overgespoten maar ook wel heel mooi !!), chroom spruitstukje en steppenbalk, krijg nou wat !! nog een orgi filterhuis !!! wel een olietemp metertje van RR en volgens mij zit er een telescoop vork in of misschien is het wel een AB23 nieuw type dax, dat kan natuurlijk ook, de kop is immi, dus misschien is het wel een jincheng (ook te zien aan de draadboom doorvoer beetje rommelig en het aanzuigplakrubbertje op het filterhuis....), nou ja dan toch in de orgi kleur gespoten met orgi stickers en het is een mooie fiets, daar gaat het om !!

 
  bobbejaan 37
bobbejaan  37

nog even een close-upje van dat blokje, ziet er heel netjes uit, goed sleutelwerk tot in details, mooie chroom dax-hoorn (uit de winkel van 4-stroke bike centre....), fraaie carter deksel voor cdi van de benly !!, yokodrama band is een discussiepunt en die vork is tie nou vies ? of stroomt daar wat olie.... de foto is onduidelijk hou het daar maar op, waarom er nou 3 isolators van een c50 valstroom op elkaar onder het spruitstuk zitten.... als ie niet hoog genoeg komt kun je ook een stukje aluminiumdraaien, zal wel tijd tekort zijn, enige minpunt als ik het goed zie is een open moertje op het oliedruk-tapeind met een koper ring !! i.p.v. een dopmoer en die open moet dus aan de andere kant, detail ok, maar het moet toch gezegd.... wel hele mooie klepdeksels !!

 
  bobbejaan 36
bobbejaan  36

nederland was ook vertegenwoordigd..... die gele is dennis van g uit gorinchem en die andere is een idee van pietrik uit soest, die wilde onze zuiderburen laten kennis maken met een hollandse rag-c..... maar het is wel een echte nl !! (zit nog een mosgroen trapperkapje op....) uiteraard zonder beenkappen zoals iedereen in nederland de c50 zo goedkopie mogelijk rijdt.... in tegenstelling tot dennis, die geeft geld uit en maakt zijn cd perfecto !! toerentellen van takegawa, 24mm flatslide van mikuni lange slag c90 blok met 54mm cilinder, loopt dik 115 !! perfecte originele wielen en spaken en dan gewoon in de regen meerijden, zo hoort het !!

 
  bobbejaan 35
bobbejaan  35

nog even een plaatje van die andere zwitserse dax, dat blokje is toch wel mooi, 26mm carb van mikuni met dito spruitstukje, alu cilinder zal ook wel 52 of 54 mm zijn, mooi glimmend blokje gepolijst, heel net koelertje, originele naughty beugel (kun je zien aan het tussenstukje onder het blok...) en let even op de aandrijving van de toerenteller, dat is dus mechanisch, ook voor 6 volt dus hollandse heren !! kost alleen wat.... de goedkoopste van takegawa is dik 325 euro inclusief teller, maar dan heb je ook wat

 
  bobbejaan 34
bobbejaan  34

nog meer daxen, weer die uitlaten.... t verveelt nooit !! die achterste is in een soort hamerslag achtig goedje, maar dan wel glad..... de voorste heeft helemaal geen achterlicht, ook een (hollands !!) idee... wel een dikke koeler en carb, 108cc huawei blok (alweer ?) nog zo'n koppelgreep van suzuki, beetje van hetzelfde als de vorige foto.... die achterste heeft ook de helm in kleur design mee !! uiteraard ook handkoppeling en nog een chroom brugje erop, die voorste heeft een hangend stepje achter.... ach ik zie nog zoveel meer, tis allemaal mooi wat hier glimt!!

 
  bobbejaan 33
bobbejaan  33

dat lijkt me een 108cc immi blokje van huawei of zongcheng op deze dax, vet K&N luchtfilter erop, 26mm mikuni, ontluchting, oliekoeler kitaco, beschaafde slickjes voor en achter, telescoopvork met schijf, ik kan niet echt zien of het nou een jincheng is of alleen die vork... maar best mooi, handgreep voor de koppeling aan t stuur van suzuki immi (15 euro....) buddy opnieuw bekleed, dikke uitlaat (waar heb ik dat meer gezien....) van kitaco, helemaal af !!

 
  bobbejaan 32
bobbejaan  32

heel leuk deze ''hout-nerf'' uitvoering van de dax, zal s wel een hoop tijd in dat spuitwerk zitten.... waarom die vork en achter schoks dan blauw zijn is me een compleet raadsel, maar dat kleine cat-eye achterlicht is errug mooi, weer geen nummerbord.... vind ik nog steeds kaal, zal ik nooit aan wennen ook, gewoon motor keuren is een optie, is misschien ook slim want ik zie voor de 250ste keer een dikke carb zitten (20mm rechte flens EUR.58,50 en spruitstuk dax 20mm 40 euro of zo....) dus weer een snellere dan 45 km/h..... die uitlaat met die honda wing is ook mooi en een mooie naughty beugel onder langs, weer chroom VELGEN, of moet ik zeggen chroom BELGEN..... alles lijkt hier op bobbejaanland wel chroom, alleen dat luchtfilter kan ik niet helemaal thuisbrengen..... (ouwe panty of zo ??)

 
  bobbejaan 31
bobbejaan  31

nog een daxje in zilver, met oranje velgen, leuke creatie, flitsend oliekoelertje, daar zal de eigenaar wel flink voor betaald hebben als het van takegawa of daytona is.... die carb lijkt me wat fors voor 50cc dus die aluminium cilinder is dan ook wat het lijkt.... niet orgi dus. zonder kettingkast is wat kaal maar die vliegerbril en chroom steppenbalk en chroom velgen maken veel goed, die stepjes achter zien er wat ''hangerig'' uit maar dat is dan ook immi, omdat orgi nou eenmaal niet meer leverbaar is, waarschijnlijk heeft de partner zelf ook zo'n snelle fiets dus waarom zou je dan achter comfort monteren......

 
Adresgegevens
Oude rijksweg 111
7951 EB Staphorst
+31(0)522-291732
06-51 11 11 38
+31(0)522-465939

Routebeschrijving download

Openingstijden
ma,di op afspraak
wo 9.30-17.30
do 9.30-21.00
vr 9.30-17.30
za 9.30-16.30
zondag gesloten 
   
;
Pagina's 12345678910