logo
  toscana
toscana

toscana italiŽ

 
  cura
cura

foto uit cura, nog steeds italiŽ de foto's zijn een beetje minder van kwaliteit, maar dat komt omdat ze klein verstuurd worden.... zal wel wat te maken hebben met de internet verbinding.... wel een mooi werkplaatsje gevonden hier !!

 
  rome
rome

ook in rome zijn ze geweest !! en ze rijden nog steeds perfect, best wel goed zo'n gereviseerde honda !!

 
  vetralla
vetralla

benzine moet er soms ook in..... 50 cc rijdt goedkoop, nog steeds in vetralla italiŽ

 
  vetralla italiŽ
vetralla italiŽ

terrasje pikken in vertralla ItaliŽ. mooi weertje erbij !! inmiddels is het 11 september 2001

 
  batterij laders....
batterij laders....

heel vernuftig deze batterij laders voor onderweg, een ontwerp van dhr. Hans Meijaard, ook zeer bekent in Amsterdam als de uitvinder van de wietknipschaar !! nou heb ik mij dat ook laten vertellen, maar die man vindt wel handige dingen uit (die batterijlader bedoel ik....ik rook niet vandaar....) want met deze lader kunnen ze de digitale camera's draaiend blijven houden de hele reis, je gaat natuurlijk niet 500 batterijen meenemen naar de woestijn..... de laders worden gevoed door de ontsteking van de c-tjes, gewoon wisselspanning !! dat had honda nog niet bedacht, maar bij 4-stroke bike centre kan alles, maar dat is inmiddels bekent.

 
  vertrek uit rouveen....
vertrek uit rouveen....

nou moesten die fietsen eerst naar amsterdam, uiteraard rijdend vanuit de winkel, als je toch 20.000 km voor de boeg hebt, ga je natuurlijk niet een aanhanger huren voor 150 km..... wel even wennen voor de heren (gemiddelde leeftijd 40 jaar) die al in geen 20 jaar meer op een brommer hadden gezeten, maar deze rijden perfect na de revisie, als nieuw, uiteraard ging Johannes (ik zei de gek) een flink eindje meerijden, mijn cd-tje doet voor de gelegenheid niet onder, alleen schieten die 50cc's niet echt op, met mijn 85cc HAO is dat erg inhouden.... dit ritje was overigens begin juli 2001 het vertrek naar het verre zuiden was gepland per 1 september (er moesten nog rekjes gelast voor de bagage enzo, ze wilden ook nog zelf wat doen....)

 
  kaartje...
kaartje...

indrukwekkend toertochtje, de 3 heren uit Amsterdam hebben meer dan een jaar voorbereidingen gedaan voor deze avonturenrit, laten vrouw en kinderen thuis en gaan een half jaartje toeren..... vanwege de gebeurtenissen in Amerika wordt de route waarschijnlijk niet door IsraŽl gereden maar gaan ze richting Afrika, nou ja das ook ver. de motorblokken die ik hiervoor gebouwd heb zijn uitgerust met grotere oliepompen, 50cc en standaard carb valstroom !! dus gewoon authentiek, met karakter..... maar dat duurde maar tot ItaliŽ want toen waren de heren de trage gang bergopwaarts zat en moesten er een 3-tal 70 kitjes op de post.....

 
  .
.

de honda 4-takt brommers kunnen enorme afstanden afleggen, zonder noemenswaardige problemen (we hebben het hier over goed onderhouden fietsen niet over bagger....) de eerste serie foto's gaat over 3 heren die bij 4-stroke bike centre goeie c-50 brommers gekocht hebben speciaal gebouwd om een rondje middellandse zee te rijden..... (20.000 km !!)

 
Adresgegevens
Oude rijksweg 111
7951 EB Staphorst
+31(0)522-291732
06-51 11 11 38
+31(0)522-465939

Routebeschrijving download

Openingstijden
ma,di op afspraak
wo 9.30-17.30
do 9.30-21.00
vr 9.30-17.30
za 9.30-16.30
zondag gesloten 
   
;
Pagina's 123